WoodLeather

Leren vloeren en wandbekleding van leer

Leren vloeren en luxe wandbekleding van leer, bewerkt door de beste Italiaanse leerspecialisten. STP maakt een selectie uit de huiden en alleen het beste leer wordt verwerkt. Het luxe Italiaanse tuigleer is 2,5 mm dik. Deze dikte is nodig voor een hoogwaardige leren vloer en staat garant voor een lange levensduur. Het leer wordt door en door gekleurd en verwerkt op een houten drager. Door deze combinatie blijft de zachte loop van het leer behouden. Een leren vloer van STP is hierdoor comfortabel en voelt natuurlijk en warm aan. Een leren vloer of lederen wandbekleding verbetert de akoestiek.

Leren vloeren met karakter

De WoodLeather collectie bestaat uit vier prachtige kleuren. Het tuigleer wordt op een natuurlijke wijze gelooid en gekleurd, hierdoor ontstaan kleurnuances. Leder is een natuurproduct. Met vele natuurproducten heeft het gemeen dat het in de loop van jaren mooier wordt. Een vloer van leer leeft. Er zijn verschillende uitvoeringen van het elegante leer van WoodLeather. Liso is strak en puur, het straalt eenvoud uit. Elephant, Caiman en Liana hebben prachtige patronen, deze zijn door embossing in het leer aangebracht. Dit geeft het luxe leer een stoere en tegelijk een stijlvolle uitstraling.

Leren wandbekleding

WoodLeather kan eenvoudig tegen een wand gemonteerd worden, als leren wandbekleding. STP beschikt over een gepatenteerd verbindingssysteem, LockSTP. Middels dit systeem kunnen de leren elementen geheel zonder lijm gemonteerd worden.

Leren vloeren combineren met parket

De leren elementen kunnen zowel zwevend als volvlak verlijmd op de ondervloer geïnstalleerd worden. Alle STP elementen zijn voorzien van hetzelfde houtverbindingssysteem. Daardoor is het mogelijk de verschillende materialen met elkaar te combineren en om patronen te maken. Het eindresultaat is perfect, strak en van het hoogste niveau. Combineer een vloer van leer met een houten vloer.

Voel, ruik, bewonder en geniet, STP WoodLeather